Om Os

Lær InCare at kende

Vores Historie

Vi er drevet af at skabe sammenhængende arbejdsgange for sundhedspersonalet, så de kan levere enestående pleje og omsorg.

InCare startede tilbage i 2008, hvor vi samarbejdede med sundhedsfagligt personale på korttidsplader i kommunerne. De havde behov for ét sted at holde overblik over borgerne, så alt personale hurtigt kunne få et overblik og et fælles sted at kommunikere vigtig viden. Det samarbejde, blev startskuddet til de services InCare i dag tilbyder.

Siden er det gået rigtig stærkt. InCare er idag en gennemprøvet  løsning som anvendes i mere end 15 kommuner fordelt på  plejecentre, korttidspladser, handicap og psykiatri.

En vigtig milepæl  blev opnået, da InCare lavede integration til omsorgsjournalerne (KMD Nexus og Columna Cura). Det giver stor værdi for personalet, da alt relevant dokumentation samles ét sted, hvor data visualiseres og opdateres.

Et andet vigtigt element er de faglige validere metoder og tilgange, som hele logikken i InCare bygger på, da det skaber videndeling og sammenhæng for personalet.

Vores mål er at levere innovative og visuelle løsninger. Sundhedspersonalet skal altid have den rette viden ved hånden, så de kan arbejde personcentret og fokusere på at forbedre livskvaliteten for borgerne, arbejdsmiljøet og sikkerheden.

Gennem fortsat tæt samarbejde med vores kommunale samarbejdspartnere, ønsker InCare at være en stærk spiller. Vi leverer digitale redskaber, der er tilpasset den sundhedsfaglige arbejdsgang og logik, så det øger kvaliteten i plejen og omsorgen af borgerne.

Teamet bag

Vores styrke, Din tillid

Vi tror på, at menneskelige forbindelser er grundlaget for enestående resultater. Derfor er vores mål at bygge bro mellem teamet og vores samarbejdspartnere.

I InCare er vores succes dybt forankret i menneskerne, der udgør vores team. Vi er en samling af dedikerede individer, der deler en fælles lidenskab for at gøre en positiv forskel for sundhedspersonalet. Her er nogle af de nøglepersoner, der driver os fremad:

Paw vores tekniske chef har været med helt fra starten. Han har stor viden og forståelse for sundhedsområdet i kommunerne. Samtidig er han en stærk drivkraft bag vores innovative tilgang og vores høje serviceniveau.

Majbritt er vores Kommercielle chef og med en baggrund i sundhedssektoren er hun selve rygraden af vores kunderettede team. Majbritt er god til at lytte til det sundhedsfaglige personalets behov, indsamle feedback og sikre, at InCares-løsninger altid forbliver tæt forbundet med den virkelige verden.

Ledelsen

Ledelsen bag InCare

Majbritt Aagard

Kommerciel Chef

+45 60 38 33 66

Paw Mejdahl

Teknisk Chef

Henning Vestergaard

Adm. Direktør

Support

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi ved at pleje og omsorg er fokus for Jer. Derfor har vi høje målsætninger for vores service. Vi sidder klar til at hjælpe jer, så I kan komme hurtigt videre, til glæde for jeres borgere.

Så hvis I oplever at teknikken driller, så er vi kun et opkald væk og sidder klar til at hjælpe Jer videre.

 

I kan altid  kontakte vores support på :+45 60 11 22 22   

Hverdage   8:00 – 16:00
Fredag        8:00 – 15:30