sm@incare.dk +45 60 29 55 45

InCare Systems har deltaget i effektivt jysk EU-projekt

01/10/2020

Med det digitale værktøj Demenskammeraten som omdrejningspunkt kan medarbejderne på demensplejehjemmet Fuglsanggården i Norddjurs Kommune skifte afdeling og hurtigt sætte sig ind i borgernes situation og tilstand. Her er leder Helle Thomsen ved at logge ind. Foto: MTIC

 

 

Når Helle Thomsen møder på arbejde klokken syv, tænder hun som det første for sin computer og klikker på et digitalt overvågningsværktøj, som har en ganske særlig betydning for Helle, som er leder af Fuglsanggården, Norddjurs Kommunes eneste demensplejehjem.

Via værktøjet ”Demenskammeraten” får hun på kort tid overblik over tilstanden hos de 40 borgere på plejehjemmet, som hun har det øverste ansvar for. Og Helle Thomsen er glad for værktøjet, der er udviklet i et innovationssamarbejde med virksomheden InCare Systems i Struer og forskere fra VIA University College.

Udviklingsarbejdet er foregået i strukturfondsprojektet Circular Co-Creation (CCC), drevet af MedTech Innovation Consortium (MTIC) i Aarhus. CCC er støttet med 14,6 mio. kr. fra EU’s Regionalfond.

Helle Thomsen fortæller:

Tidligere skulle jeg bruge en masse tid på at læse alle journaler, rapporter og notater om borgerne. Nu kan jeg nøjes med Demenskammeraten, hvor man nemt og hurtigt kan hente fælles viden direkte fra patientjournalen og sat sammen i et fælles overblik. Det er jeg stolt af.”

Læs mere her